Pénteken megyei derbit játszik a DEAC futsalcsapata

2017-10-18 17:56:43

PÉNTEKEN jön a megyei... mi is? Elek Gergő elmondja...

1. 20-án jön a berettyóújfalui Mezei Vill hozzánk. Mi számodra ez a meccs első blikkre? Megyei rangadó vagy "csak" egy újabb kőkemény meccs vagy esély arra, hogy ismét tanuljunk, egyúttal esetleg bravúros meglepetést szerezzünk az élvonalban?

ELEK GERGŐ:
- Nem mondhatjuk rangadónak, inkább Dávid és Góliát csatájának. De csodák nem csak a mesében vannak! Ezt bizonyította például a Mezei 2014-es bajnoki címe, amit csak magyarokkal ért el! Vagy ugyanez a mostani párosítás 2012 februárjában. A Mezeiben 10 válogatott, valamint 2 brazil sztár játszott, mi sérülésektől sújtva 6 mezőnyjátékossal játszottuk végig a meccset. Az eredmény 5-4, ide! Azt hiszem, ekkora csoda nem is kellene most pénteken. Csak egy kisebb...
Azt megígérem, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért! Csúszni, mászni fogunk, ha kell! Ide nekünk az oroszlánt!

2. Bő két hét alatt lesz 4 jó kis derbi a DEAC számára. Most a Mezei, majd utazunk a Fradihoz, aztán arra három napra a Bőnyt fogadjuk (talán a legnagyobb esély ellenük lehet a sikerre), végül november első hetének végén Dunaújvárosban játszunk. Mondhatjuk, hogy kutya nehéz időszak lesz ez a feljutó DEAC számára?

ELEK GERGŐ:
- Az előző meccseinket 10 naponta játszottuk, ami a 7 hetes felkészülés után nem jó. Persze az sem, hogy pénteken játszanunk kell, majd hétfőn megint, közte nagypályáznak a játékosok... De az MLSZ érthetetlen okból nem engedte a másik időpontot... A helyzet nem ideális, de inkább sűrűbben a tétmeccs, mint ritkábban! Mi még mindig az NB1-es iram megszokásánál tartunk, Veszprémben pedig már nagyon közel voltunk a pontszerzéshez. Hamarosan el kell jönnie annak is!

OKTÓBER 20. 17.30
DEAC - MEZEI VILL FC BERETTYÓÚJFALU

Férfi futsal NB1, 3. forduló

Mindenki...
Szurkoljon!!!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-10-18 17:56:43

további cikkek a témában