A második félidőre ébredtünk fel, de akkor nagyon

Frissítés: 2019-03-18 00:41:27

A DEAC női futsalosainak békéscsabai vendégjátéka a szünetben még elég kínosan festett, aztán végül közte 8-cal nyertek. Vagyis fordulat volt a javából. Az NB2 keleti csoportját már megnyerő együttesünk így nem okozott negatív meglepetést, sőt, megszórták magukat a lányok. 

Női futsal NB2 keleti csoport
2019. márc. 17. Békéscsaba

Békéscsabai Wanted SC - DEAC 2-10 (1-0)
STAT ITT 

ÜVEGES KATA:
- Egy nehézkes, döcögős első félidőt tudunk magunk mögött! Van amikor minden összejön, van amikor semmi. Hát nálunk most ez utóbbi esett meg. Egyszerűen hiába próbáltunk áttörni rajtuk, az utolsó pillanatban mindig beleakadt valamelyik ellenfél játékosába a labda. Nyomtuk őket folyamatosan, de sikertelenül. Majd kaptunk egy szerencsétlen gólt és végül mindenki felszívta magát a 2. félidőre. Attól egy pillanatig sem tartottam, hogy nem lesz meg a 3 pont, a kérdés inkább csak az volt, hogy mikor törik már meg végre a jég. Az első találatra sokat vártunk, de utána valóban beindult a gólgyártás. Parádés 2. félidőt produkáltunk. Imádtam nézni a lányok arcán, ahogy egyre jobban felszabadulnak, és sorra rugdossák a szebbnél szebb gólokat! Ráadásul pontrúgásokból is, amik mérkőzésről mérkőzésre most már egyre jobban megmutatkoznak. Igazi csapatmunka volt ez az utolsó játékrész. Köszönöm a lányoknak a tisztes helytállásukat, és gratulálok a pályán belül nyújtott nagyszerű teljesítményükhöz!

Úgy egyáltalán nem esett gól jó darabig, egyik gárda sem tudott túljárni a másik eszén. Aztán a Békéscsaba vitte be az első találatot (1-0), amit egészen a második félidő elejéig meg is tartott!

Ezután is kellett némi idő, amíg megnyugodhattunk, hiszen bár megfordították a csajok az állást (1-2), de a csabaiak ismét egyenlítettek (2-2). Véglegesen a 31. percben ragadtuk magunkhoz a vezetést, sőt, innentől kezdve potyogtak a DEAC-találatok. A lányok meg sem álltak 10-ig. Ezzel továbbra is veretlenek vagyunk - a legelső fordulót kivéve.

Legközelebb csütörtökön (márc. 21. 19.30) a DESOK-ban, tehát hazai pályán játszanak a lányok, amikor is a Rubeolát fogadják.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó (archív): Derencsényi István (a 3 gólos Horváth Viki és ikertestvére a 2 gólt szerző Petra látható rajta)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-03-18 00:32:48

további cikkek a témában