Erős kerettel és akarattal megyünk nyerni Csömörre

Frissítés: 2019-05-23 13:56:41

Egy igazi ki-ki meccsre utazik a DEAC NB1-es férfi futsalcsapata május 27-én (kezdés 18.15-kor), Csömörre. Vagy ők, vagy mi végzünk az "A" csoport 3. helyén, s ez ezen a mérkőzésen dől el. Nekünk mindenképp kell a 3 pont ehhez, nekik elég az egál is. Kalandra fel!

1. A Rubeola az "A" csoportos meccsek során kifejezetten jól teljesít. Akit lehetett legyőzte, és voltak nagyon szoros eredményei a jobbakkal, sőt, bravúrja is (a Dunaferrt egyszer legyűrte, egyszer ikszeltek ellenük). Ám a DEAC szépen elpáholta legutóbb itthon őket (6-0, nem volt kérdés a találkozón). Azóta eltelt lassan két hónap. Mi változott nálunk ezalatt?

ELEK GERGŐ:
- A legfontosabb dolog, hogy a kiesés réme eltűnt az életünkből. Az egy élet-halál meccs volt a számunkra, ez "csak" arról dönt, hogy ki játszik az 5., illetve ki a 7. helyért. Célunk ismert. Úgy gondolom, jó formában vagyunk, az Újváros ellen az idény egyik legjobb játékát mutattuk be. Sőt, visszatér Kondás és Faragó!

2. A képlet egyszerű: aki nyer héfőn Csömörön, az megy az 5. helyért a másik csoport harmadikjával. Pontosabban nekik elég a döntetlen is. Kikre nem számíthatsz ezen a derbin, illetve a taktika elárulása nélkül, mit vársz el magunktól ezen a derbin (játékban)?

ELEK GERGŐ:
- Annyi bevethető 100%-os játékos lesz, mint régen volt. Csak a hosszabban sérültek fognak hiányozni. Parkettán lesz a mérkőzés, ami nem nekünk kedvez, de készülünk erre is. Itt már a játék nem érdekel, csak hogy nyerjünk, ez az egyetlen célunk!

Hajrá, srácok!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2019-05-23 09:54:14

további cikkek a témában
Responsive image
Véget ért az átigazolási szezon

Koppányi Szabolcs * 2017-09-05 22:33:50

Responsive image
A pocakban is focizik a kislány(fiú?)!

Koppányi Szabolcs * 2017-12-23 21:15:24