Kiestünk a Magyar Kupából

2019-11-07 15:31:00

A Debreceni Egyetem férfi futsalosaira a TFSE-Szertarsport.hu csapata várt az MK-ban. A másodosztályban szereplő együttes otthonában megrendezett mérkőzés nagy fordulatokat hozott, az izgalmas találkozó végül a fővárosiak 3-2-es győzelmével zárult. A DEAC góljait Nyeste Csaba és Kántor Tamás szerezte.

A DEAC férfi futsalcsapata nem sokat pihenhetett a kecskeméti vizit után, hiszen szerdán már a Magyar Kupában volt jelenése Elek Gergő legénységének. Együttesünk a másodosztályban érdekelt TFSE-Szertarsport.hu ellen igyekezett továbbjutni. A fővárosi alakulatot nem lehetett lebecsülni, hiszen a keret az előző szezonban még az élvonalban szereplő BME gárdájára épült.

Jobban kezdtük a találkozót, Nyeste Csaba góljával már a hatodik percben megszereztük a vezetést. Nem sokáig örülhettünk, hiszen egy minutummal később Szabó Lajost kiállította a játékvezető. Az emberelőnyös helyzetből profitált a házigazda, Rónaszéki egyenlített. Az első félidő végén Kántor révén újra előnybe kerültünk, de Szalmás még a szünet előtt megvillant, így 2-2 állt az eredményjelzőn a pihenő alatt.

A második játékrészben mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, végül a nyerőembernek Kertész Gergő bizonyult. A DEAC 3-2-es vereséget szenvedett a TFSE-Szertarsport.hu csarnokában, így együttesünk búcsúzott a Magyar Kupától.

Szentes-Bíró Tamásék a következő héten két hazai bajnokit játszanak, hétfőn a Haladás, pénteken a Veszprém érkezik a DESOK-ba.

Magyar Kupa 1. forduló
TFSE-Szertarsport.hu-DEAC 3-2 (2-2)
gólszerző: Rónaszéki (8.), Szalmás (19.), Kertész (29.), ill. Nyeste (6.), Kántor (17.)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-11-07 15:31:00

további cikkek a témában
Responsive image
Fontos a mai Magyar Kupa meccs a DESOK-ban

Biró Ádám * 2018-11-07 08:58:30

Responsive image
Lelkesedésből jeles!

Biró Ádám * 2018-09-20 11:57:32