ROSSZ NAPOT FOGTUNK KI

A Debreceni Egyetem női futsalosai rangadót játszottak a bajnokságban. Üveges Katalin együttese az Astra otthonában vendégeskedett. A szünetben még 1-1 állt az eredményjelzőn, ám a második félidőben ellenfelünk eldöntötte a mérkőzést. A DEAC-ban Krascsenics Csilla duplázni tudott.

A női futsal NB I. csúcsmeccsét a DEAC az Astra otthonában játszotta. Riválisunk a forduló előtt a második helyet foglalta el a táblázaton, míg mi az élen álltunk. A vezetést a hazaiak szerezték meg a hetedik percben Mátyás Noémi találatával. Az első félidőben összejött az egyenlítés a DEAC-nak, Krascsenics Csilla köszönt be a 15. minutumban. Aztán a második játékrészben jött a hidegzuhany. Az Astra tizenegy perc alatt négy gólt szerzett, így már 5-1-re vezetett vetélytársunk. Krascsenics ugyan szépített, de a végeredményt Beke Adrienn állította be.

6-2-es sikerének köszönhetően az Astra átvette a vezetést, alakulatunk jelenleg a második pozícióban áll.

“Megérdemelten nyert a riválisunk, bár a különbséget nem tartom reálisnak, négy találat nem volt a két csapat között. Már az első félidőben is súlyos hibákat követtünk el, ám a szünet után teljesen szétestünk fejben. Amit megbeszéltünk, annak az ellenkezőjét hajtottuk végre. Ekkor is akadtak lehetőségeink, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. Minden csapat életében előfordulnak nagy zakók, nekünk ez most következett be. A lefújás után azt mondtam a lányoknak, hogy ne csüggedjenek. Hosszú még a szezon, nekünk a legfontosabb feladatunk, hogy az első négy között zárjunk az alapszakaszban. Ezt követően gyakorlatilag új bajnokság kezdődik, hiszen minden együttes nulla pontról indul” – nyilatkozta Üveges Katalin.

Krascsenicsék a következő fordulóban a Hajdúböszörményt fogadják.

Női futsal NB I. 9.forduló
Astra Kkfházi Bulls FC-DEAC 6-2
gólszerző: Mátyás (7.), Beke (22., 34.), Urbán (29.), Varga (29.), Ganczer (31.), ill. Krascsenics (15., 32.)