Az elődöntő a tét

Frissítés: 2020-01-18 14:26:37

A Debreceni Egyetem női futsalosai Magyar Kupa-mérkőzéssel indítják a 2020-as esztendőt. A DEAC útjába a Tolna-Mözs gárdáját sodorta a sors. Az oda-visszavágós párharc első felvonását vasárnap 17 órától rendezik meg a tolnaiak otthonában. Üveges Katalin szerint nehéz dolguk lesz, de szeretnék kiharcolni a továbbjutást.

A DEAC női futsalcsapata ebben a szezonban még veretlen a Tolna ellen. Tóth Nóráék a bajnokság első fordulójában 5-2-re diadalmaskodtak riválisunk csarnokában, majd novemberben megosztozott a pontokon a két csapat (3-3). A Tolna-Mözs jelenleg a negyedik helyen áll a táblázaton, az utóbbi hetekben az Astra és a TFSE-Szertarsport.hu legyőzésével is bizonyította, hogy komoly játékerőt képvisel.

"Szoros meccsre számítok. A tolnaiak fiatalos, egységes együttest alkotnak, az előző meccseiken nagy skalpokat szereztek, ebből kiindulva nem szabad őket félvállról venni. Gőzerővel készülünk erre a találkozóra, már szombaton elutazunk a meccs helyszínére. A lányok motiváltak, nyerni szeretnénk, egy győzelem nagy jelentőséggel bírna. Nagyon fontos lesz a párharc során, hogy melyik gárda tud fegyelmezett maradni. A bajnokság elején még nem állt össze a Tolna, de a DESOK-ban már bizonyította, hogy mire képes" - fogalmazott Üveges Katalin, aki hozzátette, hogy sérülés nem nehezíti az életünket, csupán Krascsenics Csilla bajlódik betegséggel, de rá is számíthat a hétvégén.

Keretünkben változás történt: Mariia Vaskovets visszatért Ukrajnába, légiósunkat egy magyar válogatott játékossal pótoltuk. Játékos-edzőnk ezúton is sok szerencsét kíván Vaskovetsnek. Új futsalosunkat a jövő héten külön cikkben fogjuk bemutatni.

Magyar Kupa 3. forduló
Tolna-Mözs-DEAC
2020. 01. 19. (vasárnap) 17:00, Tolna Városi Sportcsarnok


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2020-01-18 14:19:00

további cikkek a témában
Responsive image
Kiváló főpróba

Biró Ádám * 2020-02-10 10:28:00

Responsive image
Csütörtökön idegenben játszik a DEAC

Biró Ádám * 2017-10-05 09:25:35