A finomhangolás megvolt, várjuk az előadást!

2018-02-07 06:50:53

A pénteken idegenben játszó DEAC férfi NB1-es futsalcsapat trénerével beszélgettünk az előzményekről.

1. A szárhegyi felkészülési torna után - és a február 9-i következő bajnoki meccs előtt - milyen felkészülési meccseitek voltak még? Illetve milyen edzésmunka zajlott a csapatnál?

ELEK GERGŐ:
- Leszerveztük a tökéletes edzőmeccset. Jó ellenfél, parkettás pálya (ami nagyon fontos, mert a Bőny ilyenen játszik), minden klappol, hurrá előre! Ja, nem, 5 játékosnak kell nagy pályára mennie... Így nincs értelme, hagyjuk... Sebaj úgy könnyű lett volna... Így egymás közt játszottunk edzőmeccset, itthon a DESOK-ban. Mindezektől függetlenül finomhangoltunk, egy-két új pontrúgás... Speciálisan a Bőnyre 2 edzésen készültünk, egyedi taktikával.

2. A sérüléssel bajlódók hogy állnak, a 9-én esedékes bajnoki, majd rá 5 napra következő első Magyar Kupa meccsre teljes lehet a keret - ha nem jön közbe semmi egyéb?

ELEK GERGŐ:
- Kántor betegeskedett az elmúlt héten, illetve Tóth Atinak van (volt) egy remélhetőleg kicsi huzija. Dobi hosszabb ideig maródi a bokája miatt.

3. A Bőny az aktuális ellenfél. Ha el kéne helyezned a nemrég Gyergyószárhegyen velünk edzőmeccset játszott csapatok között, nagyjából - ha lehet ilyen összehasonlítást végezni - melyikkel tennéd egy polcra?

ELEK GERGŐ:
- Egész más a történet, nem lehet összehasonlítani! Viszont 29-én a Nyírgyulajjal játszott a Bőny, amit meg tudtunk nézni. Hasznos tapasztalatokat szereztünk. Harnisch Ákossal jócskán megerősödtek! A Fradi ellen (jan. 12. itthon - a szerk.) már érett játékot mutattunk, csak az extra nem volt bennünk, a gól. Azóta e tekintetben remélem előreléptünk! Így kellemesebb lehet az a röpke 5-8 óra hazafele!

Bőny - DEAC férfi futsal NB1
2018. február 9. 18.30
Győr, Magvassy Sportcsarnok

Jelenleg a Bőny 10., a DEAC 8. a tíz csapatos NB1-ben

A Bőny eddig a Veszprémet győzte le (1-0), ami akkor jókora meglepetés, volt. Emellett ikszelt a Fradival, a Nyírgyulajjal és az Aramisszal. Ez utóbbi nemrég, január közepén történt, már kettővel is vezettek idegenben a bőnyiek, hogy végül 3-3-ra végezzenek. Mindez intő jel, ám egyszer már legyőztük őket, s bár nagyon nehéz lesz, de újra nekiveselkedünk a feladatnak.

A DEAC 4-szer győzött a bajnokságban, a Fradit idegenben, a Bőnyt, a Veszprémet és az Aramist itthon gyűrtük le. Érdekes, de döntetlent még nem játszottak a mieink ebben a szezonban. Kétszer 1-1- góllal, egyszer kettővel és egy alkalommal (a Veszprém ellen) hárommal nyertünk. Érdekesség, hogy a DEAC és a Bőny is sikeresen vívott bravúros meccset a Veszprém ellen. 

A nagy utazáshoz és a meccshez jó szelet a DEAC-nak!

Hajrá, srácok!

Duma, fotó (a hazai DEAC - Bőny meccsen készült): Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-02-07 06:50:53

további cikkek a témában