Pénteken (a Dóczy utcán nem lehet parkolni a vásár miatt!!!) a honi legjobb érkezik a DESOK-ba

Frissítés: 2018-05-10 12:35:25

A magyar mezőny legjobbjának tartott, már biztosan idén is NB1-es döntőt játszó Mezei Vill FC Berettyóújfalu látogat Debrecenbe pénteken 18.00 órától, ahol a DEAC futsalosai ellen sem mehetnek azonban biztosra, hiszen a mieink éhesek minden kisebb, s főleg az ilyen óriási sikerre. Igaz, edzőnk szerint kórház a Dóczy szélén eset van... Ám akik bevethetők, ők mind kipakolnak majd mindent a pályára.

1. Milyen kerettel várjuk a Berettyót?

ELEK GERGŐ:
- Helyzetünk nem javult, inkább átmentünk "Kórház a Dóczy szélén"-be. Szentesnek vége a szezonjának, Buka kb 2 hétre kidőlt, Sándor a kezelésétől függően hiányzik, Györfi még mindig nem tért vissza! Kasuba apróbb sérülése már rá se fér a kórlapra...

2. Nyilván egy edző mindig nyerni akar, de mi az amit már elfogadsz egy ilyen meccs kapcsán? Akár játékban, akár eredményben.

ELEK GERGŐ:
- A bajnokságnak ebben a szakaszában már csak az eredmény számít! Bármilyen csúnya játékkal pontot/pontokat kell szereznünk! Ez természetesen hihetetlenül nehéz feladat Magyarország jelenlegi legjobb futsalcsapatával szemben! A Fradi elleni koncántrációt és küzdeni tudást kell átmentenünk erre a meccsre, csak itt még jó játék is kell a pontszerzéshez!

A pénteki meccsünkre tehát a legjobb előjelekkel készül csapatunk. Jó sok hiányzó (köztük tartósan és rövid távon elmaradó is van), a legerősebb ellenfél, aki szembe jöhet, és még meleg is van...

Vagyis tuti győzünk! ;)MATEK

Egyébként - csak hogy tudja mindenki - anélkül, hogy terhet raknánk a srácokra, rögzítsük a tényeket!

Amennyiben most legyőzzük a Berettyót, már biztos, hogy a Fradi nem ér utol minket a rájátszás során, így a keresztjátékban majd ők vívnak késhegyre menő küzdelmet a másik csoport utolsójával a kiesés elkerüléséért. Mi pedig legrosszabb esetben is 7-8. helyen végzünk - tehát küldetés teljesítve, a DEAC a feljutása után meg is ragad az élvonalban.

Vagy...

... ha a Fradi kikap a Dunaferrtől otthon, akkor is ugyanez a helyzet (hétfőn, május 14-én játsszák azt a mérkőzést). Még ha mi nem is szerzünk pontot esetleg (most pénteken, a magunk meccsén).

Sőt, ha ikszel az FTC, már akkor is mi örülünk, mivel ez esetben 3 pont lesz köztünk (ha mi kikapunk a Berettyótól közben, de ha pontot szerzünk ellene, akkor meg egyenesen királyság van) és mivel a végső rangsorolásnál először a több győzelmet nézik azonos pont esetén, ebben már mindenképpen rosszabb lesz nálunk a Fradi (ha most nem nyer hétfőn), mivel nekünk már van 2 sikerünk a play offban (épp a Fradi ellen oda-vissza), nekik azonban maximum 1 lehet, ha most sem győznek - nekik ugyanis már csak 2 meccs van hátra ebből a rájátszásból (nekünk meg 3 egyébként) és eddig csak egy döntetlent értek el, a többi mind vereség. És ha most nem győznek a Dunaferr ellen, már legjobb esetben is csak egálra hozhatják ellenünk a kettőnk közötti "pontversenyt". Minden világos?!

Jelenlegi tabella ("A" csoport) alább, katt rá!FONTOS INFÓ PÉNTEKRE vonatkozóan, hogy a szombat-vasárnapi vásár miatt már pénteken is le lesznek zárva egyes utcák Debrecenben, illetve a parkolási rend is változik erre a hétvégére. Ezért JÓ TUDNI, hogy a Dóczy József utcán nem tudnak nézőink parkolni autóval. Javasoljuk a főépület környékén lerakni a négykerekűt - vagy egy kellemes séta, közösségi közlekedés igénybevétele, bringa, roller, sárkányrepülő (parkolás a DESOK tetején :D) használata indokolt.


Jó meccset, kiváló hangulatot, péntekre!

Hajrá, DEAC!

Duma: Kopányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-05-10 11:50:29

további cikkek a témában