Dróthék ellen bármi előfordulhat hétfőn

Frissítés: 2018-10-12 12:05:39

Hétfőn messze utaznak a srácok és nehéz meccsük lesz a futsal NB1-ben. Szombathelyen a legmagasabban jegyzett hazai játékossal, válogatottakkal és légiósokkal felálló Haladás vár a DEAC-ra. Persze ez nem akadály arra, hogy esetleg bravúrt érjen el Elek Gergő csapata.

A 6. forduló mérkőzését október 15-én, hétfőn 18.15-től rendezik Szombathelyen (Kútház Haladás VSE - DEAC, férfi futsal NB1)

1. A bajnokságnak vannak úgynevezett papíron is nyerhető meccsei (amelyeket azért egyáltalán nem könnyű tényleg hozni) és olyan meccsei, amelyeken bravúr lenne pontot szerezni. Mondhatjuk, hogy a Haladás elleni hétfői (főleg idegenben) az utóbbi kategóriába tartozik?


ELEK GERGŐ:
- Úgy fogalmaznék, hogy vannak ki-ki meccsek és amelyeken bravúr lenne a pontszerzés. A Haladás elleni meccs az utóbbiba tartozik. Vannak válogatott játékosaik, braziljaik, szerbjeik, és ott játszik a legjobb magyar játékos, Dróth Zoli is.

2. A szombathelyiek egy érdekes 2-2-vel kezdtek a bajnokságban a Rubeola ellen, akiket mi itthon jó játékkal legyőztünk legutóbb, azután viszont nyertek 3-at zsinórban. Vélhetően javuló formában vannak. Te hogy látod?

ELEK GERGŐ:
- Valami nem kerek náluk, mert szerb edzőjük a héten távozott, a győzelmek ellenére, ebből is látszik, hogy milyen magasra teszik a lécet. Még nem tudjuk, hogy az edzőváltás jó-e nekünk...

Tabella nagyítása rákattintva!

3. Még mindig a Haladással foglalkozva: az is érdekes talán, hogy eddigi 4 meccsén a gárda 3 a második vonalból felkerült együttessel játszott, s csak egyszer olyannal, amely az NB1-es élgárdák közé tartozott már tavaly is (Dunaferr). Ennek fényében (vagy ettől függetlenül) milyen meccsünk következik szerinted hétfőn Szombathelyen?

ELEK GERGŐ:
- Az erőviszonyok tekintetében a Csömör elleni pontvesztésük meglepetés, az Újváros elleni győzelmük idegenben szintén. Tehát képesek kiugróan jó és rossz teljesítményre is. Mint mondtam a döntő véleményem szerint az lesz, hogy mi milyen állapotban tudjuk az utazást abszolválni, illetve hogy ők hogy reagálnak az új edzőre.

4. A keretben lesz-e érdemi változás bármi okból esetleg?

ELEK GERGŐ:
- A keretből ki, illetve oda be lehet kerülni. Az edzések irama magas, ezt mindenki magáénak érzi és megy ahogy a csövön kifér. Muszáj neki, mert ha kicsit visszább vesz kiszorítják. Apró sérüléseink nyilván vannak, de úgy gondolom, hogy a legjobb kerettel tudunk utazni.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Koppányi Szabolcs
közzétéve: 2018-10-12 11:35:34

további cikkek a témában
Responsive image
Aramiséknál szűken győztünk és vesztettünk

Koppányi Szabolcs * 2018-03-05 07:02:41

Responsive image
Niki és a csapat is akarja a 3 pontot ma!!!

Koppányi Szabolcs * 2018-03-04 15:19:42