Májusban már szereztünk pontot ellenük!

Frissítés: 2018-11-23 11:01:36

A DEAC pénteken (nov. 23. 18.30) a listavezető Berettyóújfalu otthonában játszik a futsal NB1-ben. Az esélyesség nem nyomaszthat minket, ám a bizonyítási vágy feltüzelheti a srácokat. Ha ez okos és végig koncentrált játékkal párosul... Elek Gergő szerint mindent bevetünk, Kokó pedig amondó: felkészültünk a Mezei Villből.

- Jó pár kulcsembert pihentetve várjuk a pénteki berettyóújfalui összecsapást. A riválisunk mindenhol esélyesebb ellenünk, ám mostanában annyira nem hengerel, mint korábban. Számít, hogy a Mezei Vill szoros, szinte már nyögvenyelős mérkőzéseket produkált néha vagy ettől még ők túl nagy falatnak számítanak számunkra?

Nagyításért katt  képekre!ELEK GERGŐ:
- Nekünk sikerült pihentetni szerdán, az itthon maradókat. Akik elutaztak azoknak komoly erőfeszítéseket kellett tenni... Ez a Mezeire ugyanúgy igaz. Ez a harmadik tétmeccsük a héten, nem gondolom, hogy frissebbek, mint mi. Ettől függetlenül toronymagas esélyesek! De azt megígérhetem, hogy minden kezünkben lévő eszközzel harcolni fogunk a pontszerzésért! Tavaly ez már sikerült, miért ne sikerülne most is?

Ez a "tavaly" még 2018-ban volt, az előző bajnokságban (idén május 11-én). Az alapszakasz utáni csoportmeccsek során sikerült Debrecenben egy 3-3-at összehoznia a fiúknak a Berettyó ellen (STAT ITT). Akkor Tóth Attila szerzett vezetést, majd épp az a Kovács István egyenlített, aki immár a mi sorainkat erősíti azóta (mini interjú vele lentebb)! Nem sokkal később Barrena a vezetést is megszerezte a vendégeknek, amit azonban ismét Tóth egalizált (és még csak a 12. percben jártunk akkor). A második félidő elején Trencsényi újfent a Berettyóújfalut juttatta fórhoz, ám Pallai Zsolt a hajrához közeledve egyenlített.

KOVÁCS ISTVÁNTÓL KÉRDEZTÜK

- Májusban még gólt rúgtál a DEAC-nak a Mezei Vill színeiben (3-3 lett az a meccs), most meg már ellenfélként lépsz pályára, DEAC-mezben. A beilleszkedésed remek volt nálunk, ám most egy brutál nehéz meccs következik a számunkra. Mit remélsz (játékban és akár eredményben) a mieinktől, illetve hogyan emlékszel esetleg vissza arra a májusi találkozóra?KOKÓ:
- Igen így volt, emlékszem rá. Nagyon megnehezítette a DEAC akkor a dolgunkat! Elég furcsa helyzet lesz újra a Pálfiban játszani, de immár ellenfélként. Ám sportember vagyok, s tudom kezelni az ilyen helyzetet. Nem érzek semmi nyomást emiatt. Nekem most már a DEAC az első, és a legfontosabb, hogy jól szerepeljünk a bajnokságban! A meccsről pedig annyit, hogy készültünk az MVFC-re, tudjuk mi a gyengéjük, tudjuk miben jók. Megpróbáljuk a legjobbat kihozni a mai mérkőzésből és ponttal távozni Berettyóból!

Hajrá, srácok!

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-23 10:54:12

további cikkek a témában