Vasárnap rossz vendéglátók szeretnénk lenni!

Frissítés: 2019-01-11 12:11:54

A női futsal NB2-ben egy elvileg kötelező győzelem várhat lányainkra január 13-án 17.00 órától a DESOK-ban. Ugyanakkor a Békéscsaba közel sem olyan csapat, amelyik ellen "bemondásra" odaadják a 3 bajnoki pontot, hiszen bár a tabella végén helyezkedik el, van pár figyelemfelkeltő pontszerzése, így ismét teljes koncentrációra szükség lesz.

A csapatunk játékosedzője, Üveges Kata (vele kapcsolatban egy örömhírt is közlünk hamarosan) mondta el mit vár a vasárnapi hazai összecsapástól.

- Mindenképp a pontok megszerzéséért harcolunk majd a Békéscsaba ellen, s lehetőleg minél magabiztosabb különbséggel szeretném, ha nyerne csapatunk. Úgy néz ki, hogy a betegek is lassan felgyógyulnak. A felkészülésünk egyébként jelenleg erőnléti jellegű ismét. Vagyis a Békéscsabának és utána másoknak is ilyen időszakból vágunk neki. Tehát megtoljuk ezt az egy-két hetet most, mert úgy érzem, szükséges az erőnlétre is gyúrni, vannak ugyanis kisebb hiányosságok. A keretet illetően remélem, hogy Bornemissza Barbi is most már jobban tud csatlakozni hozzánk, hiszen ő ugye bejár messziről, s ha az időjárás is engedi jobban tud mozogni. Egy biztos, felkészülten várjuk vasárnapi ellenfelünket Debrecenben.

A Békéscsaba 2 győzelemmel és 1 döntetlennel egyelőre csak a Egert előzi meg az NB2 keleti csoport tabelláján, de ugyanannyi pontja van, mint a Berettyóújfalunak, amely gárda viszont nem rossz csapat. Az egy dolog, hogy a mezőny utolsóát, az Egert csak 6-4-re verte a csabai Wanted, de volt egy Szolnok elleni sikere is. Más kérdés, hogy a szolnokiak hol így, hol úgy állnak fel mostanság, tehát vagy nagyon erősek, vagy harmatosak. Mindenesetre a Békéscsaba ellen nem vehetjük félvállról a mérkőzést.

A DEAC vezeti a keleti csoportot (NB2), s még mindig csak egy, a Nyírség elleni vereségünk terheli a negatív oldalt, ezen kívül minden meccset nyertünk. Bízunk benne, hogy ez a tendencia megmarad hétvége után is!

Hajrá, hölgyek - várjuk szurkolóinkat a lelátóra (DESOK, egyetemi sportcsarnok!

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-01-11 11:26:45

további cikkek a témában