Idegenben zárja a nyarat a DEAC és a DASE

2017-08-25 15:34:55

DEAC

Csörgő Krisztiánék az NBIII harmadik fordulójában ismét idegenbe látogatnak. Az előző heti füzesgyarmati túrát követően ezúttal Budapestre az ESMTK csapatához. A debreceni egyetemisták jól rajtoltak az NBIII-as szezonban, ugyanis az első két fordulóban a megszerezhető hat bajnoki pontból négyet szereztek meg a Tállya KSE (1-1) és a Füzesgyarmati SK (3-2) ellen.

Vasárnapi ellenfelünk rutinosnak mondható az NBIII mezőnyében, ugyanis évek óta meghatározó tagja a nemzeti liga harmadik vonalának. A tavalyi esztendőben a Keleti csoport tizedik helyén végeztek negyvenhét megszerzett ponttal. Az idei évet egy 2-0-s győzelemmel kezdték hazai pályán a DVTK II. ellen, majd a DEAC-al 1-1-es döntetlent játszó Tállya KSE csapatától nagyon sima, 3-0-s vereséget szenvedtek Pölöskei Péterék.

Sáfár László vezetőedző számára lassan-lassan összeáll a végleges keret az idei évre. Szerencsére pont került a DVSC-től érkező Nagy Zoltán igazolásának ügyére, így vasárnap már ő is pályára léphet Erzsébetvárosban. Mellette Balogh Krisztián igazolása nem készült még el, ő a jövőheti hazai bajnokin debütálhat a DEAC csapatában. Egyetlen hiányzója lesz így a fekete-fehéreknek Ménes Máté személyében, aki iskolai elfoglaltságai miatt kénytelen kihagyni a találkozót. Őt leszámítva a legerősebb keretével utazhat el a DEAC vasárnap Budapestre, hogy tovább folytassa a bajnoki pontok gyűjtögetését.

NBIII Keleti csoport 3.forduló

ESMTK-DEAC

2017.08.27.

17:30Helyszín: ESMTK Stadion, Erzsébetváros

DASE

Harmadik fordulójához érkezik a Hajdú-Bihar megyei I. osztály is, ahol a DASE csapata a tavalyi esztendő ezüstérmeséhez, az idén is nagy álmokat dédelgető Nyíradony VVTK együtteséhez utazik. Dér István gárdája egy 9-1-es zakóval indított Hajdúböszörményben, majd egy kiélezett hazai bajnokin 1-1-es döntetlennel folytatták a szereplésüket Hajdúsámson ellen. Az jól érezhető, hogy a nyáron gyökeresen átalakult DASE egyelőre még keresi a formáját és időre van szükségük, hogy ismét a tavalyi évben fel-fel csillanó formájukat idézzék. Nyíradonyban a kispadon Takács Tamás ül majd, miután Dér István vezetőedző munkaköri elfoglaltság miatt nem utazik el a csapattal.

Hajdú-Bihar Megye I. osztály 3. forduló

Nyíradonyi VVTK-DASE

2017.08.27. 17:30

Helyszín: Nyíradonyi Városi Stadion

DEAC II.

Magabiztos 8-4-es győzelemmel kezdte a 2017/2018-as szezont a DEAC II. a Hajdú-Bihari Megyei II. osztály déli csoportjában Konyár ellen. Ezen a hétvégén szombaton az egyetemi sporttelepen Földes gárdáját fogadják Csák Zsolték.  Egy éve Földesen 4-3-as vereséget szenvedett Katona László csapata, majd tavasszal egy hazai 17-0-s győzelemmel vágtak vissza a Földesnek. Ezzel az eredménnyel talán szombaton is kiegyeznének a DEAC szurkolók.

A tavalyi évben a bajnoki tabellán ötödik helyen végző DEAC II. együttesének nem titkolt célja, hogy megnyerje a bajnokságot és feljusson a megyei I. osztályba. Ehhez a második lépést szombaton 17 óra 30 perctől Debrecenben tehetik meg a Földes KSE ellen.

Hajdú-Bihar Megye II. 2. forduló

DEAC II.-Földes KSE

2017.08.26. 17:30

Helyszín: Debrecen, Egyetemi Sporttelep

Móré Bendegúz 

DEAC Sajtóreferens


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: K. Alexandra
közzétéve: 2017-08-25 15:34:55

további cikkek a témában
Responsive image
Újabb duplában bízik a gólvágónk

K. Alexandra * 2019-09-06 12:42:00

Responsive image
Egy pontot szereztünk a nyitányon

K. Alexandra * 2019-08-04 20:54:00