Tehetséges csapat ellen nyitunk

2019-10-11 11:24:00

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a hétvégén megkezdik a szereplésüket a bajnokságban. Kuszkó Zsolt együttesére idegenbeli túra vár, a DEAC a Gödöllő otthonában vendégeskedik. Csapatunkban páran betegséggel is küzdenek, így nem vár könnyű mérkőzés a lányokra.

A DEAC női röplabdacsapata vasárnap 15 órától a Gödöllői RC alakulatával méri össze az erejét, a pályaválasztó az ellenfelünk lesz. Kuszkó Zsolt tanítványainak ez lesz a szezon második tétmeccse. Játékosaink az előző héten a Haladást fogadták a Magyar Kupában, a találkozón az esélyesebb szombathelyiek akarata érvényesült. Akkor a tisztes helytállás lehetett a célunk, ám ezúttal merészebb terveket szövögethetünk.

"Örök optimista vagyok, így minden mérkőzésnek a győzelem reményében vágok neki. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen ellenfelünk keretében több olyan játékos szerepel, akiket a korosztályos nemzeti együttesekben is számításba vesznek. Az igazat megvallva nagyon sok információval nem rendelkezünk a gödöllői egyletről. Sajnos a helyzetünket nem könnyíti, hogy páran betegséggel bajlódnak, nem tudom, számíthatok-e rájuk a hétvégén. Amennyiben mentálisan rendben lesz az együttes, látok esélyt szettek nyerésére, de a három pontért megyünk Gödöllőre. Ez lesz az új bajnokság első meccse, ilyenkor a lányok még nagyobb motivációval vetik bele magukat a küzdelembe. A Hali ellen főleg a nyitásfogadással gyűlt meg a bajunk. Valószínűleg a gödöllőiek szervái is veszélyesek lesznek, de bízom benne, hogy nem fognak ezek akkora fejtörést okozni nekünk. Szerepeltünk egy felkészülési tornán, amelyen előjöttek olyan hibák, amelyeket ki kell javítanunk" - nyilatkozta Kuszkó Zsolt, aki hozzátette, egy feladóval utaznak Gödöllőre, mert Litvai Kíra átigazolása még nincs meg.

A DEAC-nál nem volt egyébként komoly átalakulás a nyáron. Ratkos Petra, Péteri Vanda és Vincze Csilla távozott, míg az érkezési oldalon Litvai Kira és Cs. Szabó Hanna neve szerepel.

U21-NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
Gödöllői RC-DEAC
2019. 10. 13. (vasárnap) 15:00, Török Ignác Gimnázium Gödöllő

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-10-11 11:24:00

további cikkek a témában
Responsive image
A kupában a 4-be jutás már nem sikerült

Biró Ádám * 2018-12-18 11:54:58

Responsive image
Szettnyerés: pipa

Biró Ádám * 2018-03-13 07:28:35