Dupláznak a röpiseink

2019-10-16 15:38:00

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázóinak mozgalmasan telik majd az elkövetkező két nap, hiszen Fodor Antal együttese csütörtökön Magyar Kupa-mérkőzést játszik, másnap pedig bajnoki vár Tóth Andrásékra. A győri fellépés során reális esélyünk van a győzelemre, de Kaposváron a hazaiak számítanak esélyesebbnek.

A DEAC férfi röplabdacsapata eddig két tétmeccset vívott ebben a szezonban. A számláló péntek este négyre ugrik, hiszen együttesünk csütörtökön 18.30-tól a Magyar Kupában is megkezdi a szereplését, míg másnap 18 órától a harmadik bajnokiját is letudja. Az MK-ban a Győr otthonában vizitálunk.

"Az igazat megvallva nem sok információm van a győri alakulatról, hiszen idén nem a legmagasabb osztályban szerepelnek. Ennek ellenére nem becsülhetjük le őket, ugyanúgy készülünk erre a találkozóra, mint az összes többire. Azt megígérhetem, hogy teljes erőbedobással vetjük bele magunkat a küzdelembe" - fogalmazott Hubicska Patrik.

A győri túra után péntek este a bajnokság egyik élcsapatának számító Kaposvár látja vendégül Fodor Antal tanítványait. A Somogy megyeiek az utánpótlás-válogatottat simán legyőzték, de a Pénzügyőr otthonában 3:2-re alulmaradtak.

"Nagyon jó játékosok alkotják az ellenfelünk keretét. A kaposváriak a nyáron három légióssal is erősítettek. Szeretnénk megnehezíteni a dolgukat, jó lenne, ha egy szettet el tudnánk lopni. Általában kiváló hangulat szokott lenni a Kaposvár mérkőzésein. Vetélytársunk idén új csarnokba költözött, valószínűleg itt is sok szurkoló lesz majd" - nyilatkozta Hubicska, aki rátért a DEAC eddigi bajnokijaira. "A Pénzügyőr ellen látszott rajtunk, hogy a felkészülésünk nem volt ideális, hiszen nem tudtunk olyan riválisokkal edzőmeccset játszani, akikkel szerettünk volna. Az utolsó játszmában kicsit megszorongattuk a fővárosiakat. Fehérváron látványos labdameneteket vívtunk. Az első felvonást megnyertük, majd fordított a Fejér megyei gárda. Ekkor elsősorban fejben estünk szét kicsit. A negyedik szettet behúztuk, majd a végjátékban már 14:11-re is vezettünk, ám sajnos nem sikerült lezárnunk a találkozót. Megérdemeltük volna a győzelmet, de ugyanez igaz a fehérváriakra is. Az ilyen szoros összecsapásokból rengeteget lehet tanulni" - mutatott rá a 24 esztendős játékos.

Magyar Kupa nyolcaddöntő
Széchenyi Győr-DEAC
2019. 10. 17. (csütörtök) 18:30, Egyetemi Edzőcsarnok

NB I B csoport
FINO Kaposvár-DEAC
2019. 10. 18. (péntek) 18:00, Kaposvár Aréna


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-10-16 15:38:00

további cikkek a témában