Egy szettet átadtunk, de többet nem

Frissítés: 2018-10-28 08:48:49
A női röpisek szombaton délután legyűrték a vendég kecskemétieket, így jó előjellel utazhatnak Nyíregyházára vasárnap, hogy a FATUMMAL is összecsapjanak az NB2-ben.
 
Női röplabda NB2
2018. okt. 27. Debrecen, DESOK
 
DEAC - RÖPKE SE 3-1 (22, -24, 21, 18)
 
KUSZKÓ ZSOLT:
- Nagyon örülök, hogy sikerült nyerni! Ez azért is fontos, mert megint a döntő pillanatban, mikor már azt gondoltuk, megvan a második szett, a végjáték nem sikerült, így a "könnyen befejezhettük volna" a mérkőzésből egy nagyon koncentrált játékot igénylő nehéz mérkőzés lett. Azért örülök, hogy ezt meg tudták ugrani a lányok, mert ez a győzelem olyan támogatást adhat a következő mérkőzésre, amire szükségünk lesz. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy segítettek nekünk! Vasárnap ismét mérkőzés, a Fatum Nyíregyháza U21-es csapatához látogatunk. Természetesen szeretnénk győzni, én egy szoros meccset várok, de nem lesz könnyű mérkőzés az biztos.
 
A Röpke korábban az Eötvös ellen is nyert szettet, illetve vasárnapi ellenfelünket legyűrte, így mindenképpen szép eredmény, hogy a debreceni lányok elkapták a grabancukat.
 
Az első szett szorosan, de a miénk volt, míg a második hosszabbításban a vendégeké. Szerencsére nem akadt meg a gépezetünk, és a harmadik játékot ismét behúztuk, bár az sem volt sétagalopp. A 2-1-es vezetés azonban magabiztosabbá tette a DEAC-ot, és ezután a negyedik szettben már kevés esélyt adtak a látogatóknak Bancsi Juditék.
 
A sikerrel, ami a harmadik volt a szezonban, ismét feljöttek a Kuszkó-lányok a 3. helyre, a Békéscsaba és az Eötvös mögé. Igaz, eggyel több meccset játszva, mint a mögötte lévők.
 
Egyik "üldözőnk" éppen a FATUM, amely gárda fogad minket vasárnap. Jó lenne kissé leszakítani őket!
 
Hajrá, lányok!
 
Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-10-27 23:42:52

további cikkek a témában